سه دلیل اهمیت بازاریابی برای کسب و کار شما
بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ، تقش اساسی و مهمی در شناخت هدف و تعیین استراتژی مناسب ایفا میکند که درنهایت همه این موارد به فروش بیشتر و توسعه کسبوکار میانجامد.
در مقالهای که اخیرا Sherrema Nia Pearson مدیرعامل شرکت تبلیغاتی و بازاریابی Marketing 4 Real Results منتشر کرده سه دلیل اهمیت بازاریابی مطرح شده که در ادامه آنها را میخوانیم.
[divider]
۱- برای داشتن یک کسب و کار موفق، اولویت اول شما باید درک این نکته باشد که چه کسانی مخاطب هدف شما خواهند بود. علاوه بر در نظر گرفتن این موضوع، باید به این نکته هم فکر کنید که دوست دارید برندتان در بازار توسط دیگران چطور دیده شود. هدفگذاری موثر، هویت برند و پاسخ به این سوال که چرا مشتریان باید از برند شما خرید کنند نه از رقبای شما، میتواند باعث برتری و تمایز برند شما شوند.
حفظ انسجام در پیامهایی که از سمت برند به مشتریان هدف خود ارسال میکنید، قاعدۀ برند شما را تعیین میکند، باعث رشد و توسعه کسب و کار میشود و یکی از دلایل اهمیت بازاریابی است.
بسیاری از شرکتها، محصولات و سرویسهای بزرگی دارند اما با فراموش میکنند که ابتکار بدون هدفگذاری مناسب و موثر میتواند بیفایده باشد. برای اینکه برند به شکل مستمر برای شما فروش سودآوری به همراه داشته باشد شما باید مجموعه مناسبی از محصولات داشته باشید. بعد از مشخص کردن مخاطبین هدف و هویت برند، مرحله بعدی این است که بدانید چطور میتوانید مشتریان را جذب کسب و کار خود کنید. سومین مرحله این است که حالا چطور مشتریان خود را راضی نگه دارید تا همواره از محصول شما استفاده کنند. سادهترین راه برای این اجرای این فرآیند این است که شما خودتان را به جای مشتریها قرار دهید و از گاهی با نگاه کردن به برند خود از دیدگاه مشتری ببینید که ایدهآل آنها چیست. آنها هرچند وقت یکبار از شما خرید میکنند؟ چه چیزی را به چه هدفی از شما میخرند؟ اصلا چرا باید برند شما را انتخاب کنند؟ پاسخ به این سوالات شما را در یک مسیر درست قرار میدهد تا برای رشد کسب و کارتان برنامهریزی دقیق و هدفمندی داشته باشید.
۲- وقتی شما اصول اولیهای که گفته شد را شناسایی کنید، گام بعدی این خواهد بود که یک برنامه جامع بازاریابی داشته باشید. اطلاعاتی که شما در مرحله اول از مشتریان خود دریافت کردید، فقط یک شروع است و برای ادامه مسیر به استراتژی بازاریابی مشخص، چشمانداز رقابتی و تجزیه و تحلیل فاکتورهایی مثل: نقاط قوت و ضعف، فرصتها و تهدیدها نیاز دارید. به خاطر داشته باشید موانع و مشکلاتی که ممکن است جلوی موفقیت کسب و کار شما را بگیرند باید حین روند طراحی برنامه بازاریابی شناسایی شوند.
۳- برنامهریزی استراتژیک یک ابزار سودمند برای فرآیند کسب و کار شماست و نباید نادیده گرفته شود. مزیت برنامهریزی فرآیند این خواهد بود که باعث بهبود کارایی کسبو کار شما، انسجام و یکپارچگی آن و به حداقل رساندن خطر است. با داشتن یک دیدگاه واقعبینانه از پتانسیلهای شرکت شما در بازار، شما میتوانید از غافلگیریها اجتناب کنید. اگر شما اهداف بازاریابی هم تراز با کسبوکارتان و تلاش برای فروش محصولاتتان را به خوبی پرورش دهید، میتوانید کسب و کار خود را برای سالهای زیادی گسترش دهید.
نظرات (اولین نفری باشید که نظر می دهد)